Готуємо разом

Готуємо разом

Дивіться: Субота, 7 грудня 09:00

Сало

Без сала неможливо собі уявити українську кухню. Експерти підрахували, що щорічно українці з'їдають 850 тонн свинини, в тому числі - 425 тонн сала.

У цій програмі ведучі "Готуємо разом" Андрій Дромов і Андрій Доманський приготують три оригінальних страви з нашого національного продукту.

У меню: намазки з сала з печеним часником, чебрецем і бальзаміком; свиняча грудинка, відварена в цибулинні, на скибочках хрусткого хліба з сальсою з солоного огірка; поркетта зі свинячої вирізки з чорносливом і бальзаміком, запечена з гілками розмарину.

Про проект

Готуємо разом
"Кулінарна книга", за допомогою якої кожен може не тільки дізнатися нові рецепти та інформацію про корисні властивості продуктів, але й навчитися готувати "у прямому ефірі" разом з нашим шеф-кухарем і телеведучим...

Спецпроекти