Любов зі смаком: чим ведучі "Інтера" дивують своїх коханих на кухні?

Любов зі смаком: чим ведучі "Інтера" дивують своїх коханих на кухні?

13 лютого 2018 | 11:42

Завдяки турботливим батькам більшість із нас беззастережно вірить, що шлях до серця чоловіка лежить через шлунок, а ось найкращі друзі дівчат - діаманти. Однак яка представниця прекрасної статі відмовиться від романтичної вечері, яку їй до того ж не потрібно готувати? Напередодні 14 лютого ми з'ясовували, чи балують чоловіки "Інтера" своїх коханих гастрономічними вишукуваннями.

Роман Кадємін: Я не відношу себе до завзятих романтиків, але іноді жінок просто необхідно дивувати. Одного разу я запросив свою дівчину в ресторан. А напередодні домовився зі знайомим власником цього закладу, що хочу приготувати вишукану вечерю для коханої. Заздалегідь все обговорив із шеф-кухарем, погодив меню, приїхав вдень, три години творив на кухні вже не пам'ятаю що, потім переодягнувся в костюм і білу сорочку і пішов у зал зустрічати свою супутницю. Під час вечері постійно запитував у Олени, чи смачно їй, чи підходить соус... І врешті зізнався, що все це зробив своїми руками. Я був як вичавлений лимон, але реакція і щаслива усмішка коханої коштували таких зусиль. Для мене це був справжній екстрим! І, мабуть, мої старання не були марними: ми разом вже 10 років і, зізнаюся, весь цей час у кулінарії вже вона мене дивує.

Андрій Дромов: З дружиною ми познайомилися на дачі у друзів. Вона мені відразу ж шалено сподобалася! Стоячи з товаришами на ґанку, я про себе відзначив: "Дістаються ж комусь такі красуні! Але чому не мені? Чому це не моя жінка?" У той день ми готували раків. Ясна річ, не всі дівчатка люблять із ними возитися, тому я зголосився їх чистити для неї. А наступного ранку приготував їй дуже смачний омлет із ковбасками і помідорами. І все! Закрутилося... Минулого літа відзначали десятиріччя з дня весілля.

Андрій Доманський: Зараз, коли ми з Мариною вже одружені, кулінарних подвигів я не роблю. Але був час, коли я ставав до плити. Вперше я вирішив приготувати смажені стейки. Попередньо вивчив технологію, купив правильне м'ясо... На жаль, попри всю підготовку, стейки вийшли пересмажені зовні і вогкуваті всередині. Проте дружина залишилася задоволена вечерею.

Артем Позняк: Підгодував я свою дружину Анну, як би банально це не прозвучало, холодником! До цього вона сприймала цю страву як "олів'є, залите кефіром" і, відповідно, ніколи не пробувала її і не готувала. Зараз же, з моєї легкої подачі, Аня знає приблизно дванадцять рецептів окрошки і вже готує її краще за мене! Мою коронну страву - борщ - дружина теж освоїла. Хоча, зазначу, і без мого втручання її кулінарні вміння гідні похвали.

Андрій Данилевич: Свою дружину я дивую тим, що після вечері мию посуд. Можна сказати, це мій регулярний подвиг (сміється). Причому роблю його завжди з задоволенням! А ось приготування їжі поки не моя сильна сторона, але я над цим працюю.

Анатолій Бондаренко: Шлях до серця дружини я проклав завдяки... плову по-узбецьки! Його я навчився готувати у брата, якому нерідко допомагав на кухні. Вперше готував плов з усього, що зміг знайти в холодильнику. Витратив тоді на підготовку години дві. На мій несподіваний кулінарний експеримент дружина відреагувала позитивно. Зараз ця страва придбала статус "сімейної", і ми частенько пригощаємо нею своїх друзів.

Якщо ви ще не вирішили, чим здивувати свою другу половинку на День святого Валентина, ось три рецепти для романтичного вечора від програми "Готуємо разом".

Брауні

Вам знадобиться: 

  • 200 г чорного шоколаду (82%) 
  • 150 г вершкового масла (82%) 
  • 190 г цукру 
  • 100 г борошна 
  • 4 яйця 
  • 1 ст. л. какао 
  • 10 г ванільного цукру 
  • ¼ ложки солі 

Для желе:

  • 200 мл гранатового соку, 50 мл води, 1 ч. л. желатину, 20 г цукру. 

Для прикрашання:

  • 2 гілочки м'яти, 20 г волоських горіхів, 100 г вершкового морозива.

На водяній бані розтопіть шоколад із вершковим маслом. З'єднайте цукор із ванільним цукром і додайте в шоколадну суміш. Перемішайте. Зніміть масу з водяної бані і, ретельно помішуючи, введіть в неї яйця (по одному). В окремій ємності з'єднайте борошно, какао і сіль. Отриману суміш поступово введіть у шоколадну масу. Дно форми для випічки застеліть пергаментом і змастіть вершковим маслом. Вилийте тісто у форму і випікайте 20 хвилин при 180 °C. Тим часом приготуйте желе: розігрійте гранатовий сік до 40-50 °C, додайте до нього розмочений у холодній воді желатин, добре перемішайте і розлийте рідину по формах. Помістіть у холодильник і дайте повністю застигнути. Готове желе обваляйте у цукрі. Подавайте Брауні з желе, кулькою морозива, м'ятою і волоськими горіхами.

Фруктовий салат у шоколадній корзині 

Вам знадобиться: 

  • 1 ківі 
  • 1 апельсин 
  • 2 мандарини 
  • 1 груша 
  • 1 яблуко 

Для корзинок:

  • 300 г чорного шоколаду, 2 повітряних кульки. 

Для прикрашання:

  • 100 г морозива, 4 гілочки м'яти. 

Розтопіть шоколад на водяній бані і дайте йому трохи охолонути. Потім приготуйте шоколадні кошики: за допомогою пензлика нанесіть шоколад на повітряні кульки в 3-4 шари і дайте йому повністю застигнути (кульки надути до діаметра не більше 10 см). Через деякий час випустіть з кульок повітря і акуратно витягніть їх з шоколадних кошиків. Подрібнені кубиками фрукти перемішайте і викладіть у кошики, прикрасьте м'ятою і кулькою морозива.

Цукерки із сухофруктів у шоколаді 

Вам знадобиться: 

  • 100 г кураги 
  • 100 г фініків 
  • 200 г чорносливу 
  • 100 г чорного шоколаду 
  • 100 г білого шоколаду 
  • 100 г молочного шоколаду 

Для посипання:

  • 50 г кунжуту, 50 грецьких горіхів, 80 г вафель. 

Подрібніть у блендері сухофрукти до однорідної маси. Додайте цедру лимона і перемішайте. З отриманої маси сформуйте кульки і помістіть їх у морозильну камеру мінімум на 20 хвилин. В окремих ємностях розтопіть на водяній бані білий, чорний і молочний шоколад. Вафлі подрібніть у блендері. Занурте кульки в різні види шоколаду, посипте насінням кунжуту, подрібненими вафлями, горіхами або полийте різними видами шоколаду.

Залишити коментар Коментарі (0)

Залишати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі. Будь ласка, авторизуйтеся:
Логін
Пароль

Коментарів немає. Ваш може бути першим.

Спецпроекти